ПОРТФОЛІОКОНТАКТИ

Менюшки

Виготовлення меню для кафе, барів, ресторанів

Жоден заклад (кафе, бар, ресторан) не може обійтися без меню. Меню бувають:

1.світлові настінні касетони,

2. підставки-меню на стіл,

3. папки-меню.

     У меню   зазначається   перелік   страв,   кулінарних, борошняних кондитерських,  булочних  виробів  та  напоїв  власного виробництва,   вихід   і   ціна   однієї  порції.  У  прейскуранті зазначається перелік алкогольних і  безалкогольних  напоїв,  пива, тютюнових,  кондитерських виробів та інших закупних товарів, маса, об'єм і ціна  на  відповідну  одиницю  продукту,  крім  того,  для алкогольних напоїв - ємність пляшки,  ціна за пляшку, за 50 та 100 мілілітрів.
     Меню і   прейскурант   мають   бути   підписані   керівником, бухгалтером (калькулятором) та  матеріально-відповідальною  особою (завідувач   виробництва,   бригадир,  буфетник,  бармен  тощо)  і скріплені печаткою суб'єкта господарської діяльності.

           

 

           

 

Швидкий перехід до інших розділів сайту: